Mijn bloed,
Is jou bloed.
Jou bloed,
Is mijn bloed.
Bloed dat je hebt laten koken
Jou bloed dat mij vermoord
Gedachtes die rond spoken
En mijn nek opknopen met een koord
Mijn bloed,
Is jou bloed.
Jou bloed,
Is mijn bloed.
Het bloed dat ik veracht
Sinds jij begon
Die ene nacht
Ik wist niet dat jij dat kon
Mijn bloed,
Is jou bloed.
Jou bloed,
Is mijn bloed
Ons bloed zal stromen
Jou bloed zal vergaan
Ooit zal ik in jou nachten komen
En neem ik af, jou bestaan.
Mijn bloed,
Is mijn bloed.
Jou bloed,
Is vergiftigt.