Mijn lieve schat
Mijn hart vol verdriet
Omdat je mij verliet
Een klein beetje blij
Omdat jou veel leed is bespaart
Maar o zo diep ongelukkig
En heel veel verdriet
Omdat je mij alleen liet
Maar wees gelukkig
Daar waar je bent
Dag lieve schat
Je bent in mijn hart
je mama