de mensen in arme landen,
dat is toch een grote schande,
ze hebben geen water en geen brood,
daarom sterven sommige ook aan de hongerdood,
wat moeten we doen om ze te helpen,
om de tranen bij ze weg te stelpen,
om de familie weer bij elkaar te halen,
om voor sommige mensen te vertalen,
die oorlogen ook altijd die verpesten het weer,
en dat gebeurd altijd keer op keer,
kon dat maar stoppen,
konden ze maar een manier vinden om hun gedrag een beetje op te kroppen.
die mensen hebben nog hoop, hoop op een beter bestaan,
laten we ze helpen, we gaan er met zijn allen er weer lekker tegen aan.
einde!