Geen familie
Sommige kinderen leven alleen,
ze leven op straat,
niemand om hen heen,
met niemand aan de praat.
De kinderen hebben geen ouders meer,
Ze hebben ook geen eten,
elke dag keer op keer,
en soms hebben ze in gevangenissen gezeten.
Dan hebben wij het toch goed,
zij hebben geen vaste thuis,
Dat geeft hen geen moed,
want zij zitten nooit voor de buis.