Als ik op straat loop voel ik me veilig?
Als ik op een feestje loop ?
Als ik met vrienden loop ?
Wanneer is het eigenlijk veilig ?
Wat is veilig ?
Is het een gevoel?
Ja , een gevoel van geruststelling
Van ik kan het !
Is vriendschap veilig
En wanner dan wel ?
Welk gevoel heb ik daar bij ?
Een gevoel van warmte
Een gevoel van vertrouwen
Ben ja altijs veilig?
Op straat
Op feestje
Op school
Er kan van alles gebeuren
Een aanslag
Een overval
Is het ergens in de wereld wel veilig ?
Eigenlijk is niemand te vertouwen
Als het om veiligheid gaan
Iedereen kan
Aanslagen plegen
Overvallen
Of de wereld onveilig maken
Maar echte vriendschap is wel veilig
Maar je weet maar nooit