Ik mis je!
Vanuit een ander land
En toch zo dichtbij
was je bij mij
Ik las je gedichten
Geen grens voorbij
En dichterbij
Ik was je vriendinnetje
Jij was moe,
pakte mijn hand,
en had me lief
Geen grens voorbij
Samen met mij
Je woorden op mijn scherm,
die mis ik
Jou heb ik immers nog
Altijd