Ik wil het terug.
Weg is het,
weg ben jij,
Weg, die vriendschap.
Die vriendschap, van jou en mij.
Het is een beetje anders geworden.
Niet meer zoals het was.
Weg zijn de gesprekken.
Weg is het gelach van ons.
Je kan ons niet meer horen gillen.
En ons vinden op vreemde plekken.
We zijn veranderd,
niet meer zoals het was.
Je blijft mijn beste vriendinnetje.
jij blijft wie ik vertrouw.
Maar toch is het anders.
Anders dan zoals ik het wou.
Het lijkt net of dat we uit elkaar groeien.
Of dat we elkaar niet meer boeien.
Maar toch blijf je mijn vriendin.
En toch houd ik van je.
En wil ik je niet kwijt.
En morgen ben jij het,
waar mee ik naar school rijd.
Maar mijn gevoel zegt,
Weg is het,
weg is het wat wij samen hadden.
Weg is het,
Weg,
maar ik het wil het terug.