Het komt er aan,
Een dag om nooit te vergeten,
Moet je weten,
De dag dat wij elkaar ontmoeten gaan,
Die dag zal in mijn geheugen gegrift staan,
De dag dat de afstand wordt overbrugt,
Die dag slaken we allebei een gelukzalige zucht,
Want jou laat ik nooit uit mijn hart vandaan,
Een knuffel,
Een zoen,
Jou dat dan geven,
Dat ga ik doen,
Het komt er aan,
Op de dag dat wij elkaar ontmoeten gaan.
Cathy dit gedicht is speciaal voor jou,
Omdat ik zielsveel van je hou.