ik word gek zo fel dat ik je mis,
ik heb bang dat het binnenkort over is.
ik heb bang dat je me niet meer moet,
en een ander neemt voorgoed.
en dan alle lieve dinge die je tegen mij zei,
dan niet meer bedoelt zijn voor mij!
ik heb een eigen wereld in m'n hoofd,
over elles wat je zegt en me belooft.
maar,met het beetje vertsand dat ik heb,
weet ik:het is fout dat ik een eigen wereld schep.
dikke dikke dikke kuskes & groetjes
sanneke