Begrijpen zal ik het nooit
gevoel dat ik alleen sta
lijkt wel dat jullie mee gaan
met hem na alles wat hij deed
al weten jullie niet alles
maar wel het vreemdgaan
de situatie van nu de scheiding
alles gaat zo krom en klote
nu gaan jullie daar drinken
als alles achter de rug is
omdat hij niks geen kwaad doet
waar zijn m'n ouders gebleven
'k weet heb ze het ook niet verteld
maar ik kan en doe het niet
ze begrijpen het verleden al niet
thuis sta ik er alleen voor
therapie is alleen maar slecht
ze doen het alleen voor het geld
nee zal het ze nooit kunnen zeggen
maar begrijpen doe ik ze ook niet