Wat is perfect?
Welk leven is perfect?
Wie is perfect?
Wat is perfect ?
Dat zijn de vragen
De vragen van het leven
Wanneer ben je perfect
En wanneer niet
Wanneer is je leven perfect
Met honger ,ziekte ,en oorlog ?
Natuurlijk niet
En met school dan ?
Voor ons….
Voor ons niet .
Maar denk eens aan de armen
Die willen
Die willen naar school
Leren
Lezen
Schrijven
Wij denken …
Saai
Stom
Maar eigenlijk is het uniek
Uniek dat wij naar school kunnen
Een leven zonder school is niet perfect
Maar een leven met school ook niet
Wat dan wel ?
Bestaat er wel een perfect leven
Zonder
Oorlog
Geweld
Bedreigingen
Dan kun je ver zoeken
Heel erg ver
Dit zal er echt niet zijn op onze planeet
Onze planeet is niet perfect
Honger en oorlog
Is niet perfect
Wie laat het toe
Hoe kan het gebeuren
Wat een schande !!
Zijn er mensen die perfect zijn ?
Wat is perfect in mensentaal
Kan het eigenlijk wel
Mensen die tevreden zijn
Tevreden met wat ze hebben
Met wat ze krijgen
Perfect dat kan alles zijn
Maar wat dan nog meer
Perfect is een woord
Wat meestal niet van toepassing is
Kan alles perfect is de vraag
NEE , is het antwoordt
Waarom dan niet ?
Het gaat niet goed met deze
wereld
Planeet
Aarde
Er moet hulp
Meer hulp voor arme mensen
Mensen die het moeilijk hebben
Ze moeten het hebben van de mensen die het veel beter hebben
Zoals ons
Maar wij, wij zijn gierig
Wij willen niet te veel geld uitgeven
Wat nou als je niets heb ?
Wat dan ?
Dan bekijk je het eens een keer van de andere kant
Dan wil je wel geld
Maar krijg je het ?
NEE
Westerse-mensen zijn gierig……!!!!