Doe ik het niet goed?
Kies je voor haar of mij?
Zeg me liefste hoe het moet.
Is er nog wat of is het allemaal voorbij?
Je slaapt slecht
Je piekert heel de tijd
Dat heb je mij gezegd.
Maar over wat?
Vertel het maar dan ben je het kwijt.
Is het op het werk
of privegebied?
Waar sta je niet sterk?
Wat doet je verdriet?
Zeg het mij.
Weet je wel dat ik van je hou?
Hoe moet ik het vertellen aan jou?
Ik weet het niet,dus laat ik het hierbij.
In de hoop dat je het ooit nog komt te weten.
En dan kiest voor mij.
Ik kan je niet vergeten.
Het is nog niet voorbij.
19-11-06