Als je niet bij me bent,
wou ik dat je hier was,
als je bij me bent,
wou ik dat je weg was,
als je zegt dat je van me houdt,
kijk ik de andere kant op,
als je me vasthoudt,
krijg ik een benauwd gevoel,
als ik aan je denk,
gaat er binnenin mij buik iets tintelen,
als ik aan je denk,
gaat mijn hard sneller slaan,
ik word geeeeeeeeeekkk,
van je lieve ogen,lieve lach,mooie lichaam,
je handen je benen,
je alles.
Ik hou zo van je !