De tijd waar niemand op wacht
kan dit een uur zijn, kan dit een dag zijn,
kan dit een maand zijn of nog erger jaren.
wie weet maar de tijd die niemand op wacht zal
ooit voor ieder een tijd zijn die ieder,
wel eens in zijne tijd zal mogen verwachten.
Wie weet hoelang de tijd met ons zal gaan
in dit leven of in een ander leven,
zal de tijd nog altijd blijven bestaan.
verwacht dus niet dat de tijd
die niemand op wacht , je voorbij zal gaan
want de tijd vindt ieder van ons
zoals mijn tijd, mij heeft benaderd.