Met een lach op je gezicht
Zo zien de mensen jou
Al ben je niet in evenwicht.
Je bent nog in de rouw
Mensen zien wat ze willen zien
En zien niet wat in jou schuilt
Ze weten je zorgen misschien
Maar weten niet dat je van binnen huilt
Dus huil maar, laat je tranen stromen
zodat iedereen het ziet
Ooit zal het weer goed komen
Schaam je niet voor jou verdriet