weet je wat ik bedoel?
die leuke woordjes?
hebben allemaal een doel.
nou ja die 3kleine woordjes,
ze zijn zo leuk om te horen,
weet je nu al wat ik bedoel?
en je kan er best wel goed mee scoren,
weet je wat ik voor je voel?
het is dat wat ik bedoel,
een heel ontzichtbaar gevoel,
ik hou je niet langer bezig,want:
I LOVE YOU!