zit me hier te vervelen
wil liever de liefde nu met je delen
maar jij bent op je werk
en ik moet wachten op mijn achterwerk
was je nu maar hier
dan maakte we nu veel plezier
maar het duurt nog drie uur
dat is nog een lange tijdsduur
maar ik zal wel even dichten
om de tijd te verlichten
dus zal je er zo zijn
dat is heerlijk dat is dolfijn