Het zal ophouden met stormen
De regen zal in mijn ogen blijven staan
Mijn gedachtens zullen stoppen en m'n lichaam zal vergaan
Een aantal mensen zullen huilen, die hebben me altijd bijgestaan
Maar de belofte om geen zelfmoord te plegen, zal ik straks breken gaan
Het heeft geen zin meer om te vissen in een sloot waar geen vis in zwemt
Het heeft geen zin meer om te leven in een leven waarin je niet meer went
Binnenkort zal ik mijn vrienden moeten verlaten , ik zal ze missen voor altijd
Maar ik zal ze altijd blijven steunen , voor elk doel en bij elke strijd
Voor mij is de dag gekomen dat mijn wanhoop heeft gewonnen
De wanhoop die steeds groter werd , waarvan ik wou dat hij nooit was begonnen..
*Deze heb ik een tijd geleden geschreven.. zeer vaag..*