~*~
Was hij 't in mijn droom?
een man zo sterk en toch zo zacht
Mijn hart klopt sneller
ik ben in de war
Zoekend en peinzend
hopend op 'n antwoord
Terug verlangend naar de slaap
sluit ik m'n ogen
Zie ik zijn gezicht
dat ik vroeger steeds ontweek
Verdrietig in die lege ruimte
verlang ik naar zijn zachte mond
Smacht naar z'n zoekende handen
zijn warme lijf
't klamme zweet breekt mij uit
mijn adem,hortend en stotend
Verward draai ik mij om,in de kussens
was hij maar hier...
Mijn lijf uitgeput en loom
slaapt in en rust
Was hij het in mijn droom?
~*~