zon, zee en strand
daar lag ik in me eendje langs de kant
helemaal alleen
tot dat jij langs kwam
toen was het zon,zee en strand
daar lag ik met jouw langs de kant van de zee
met de steren boven ons hoofd
en je arm om me heen
die nacht zal ik nooit meer vergeten
langs de kant van de zee met jouw