samen als de dag door het leven gaan,
samen als de nacht in het korte leven staan.
niet meer denken aan alle steken in je rug,
maar als je dan even alleen bent denk je er weer aan terug!
waarom kan de gedachten nooit verdwijnen,
verdwijnen als de sneeuw voor de zon,
omdat ik jou liefde niet kan bereken.
en omdat ik weet da de gedachten over jou voor mij te veel betekenen.
mijn hart waarschuwt mij,
voor de pijn die het mij zal geven.
maar ik weet da dat ook zou gebeuren,
als jij nog zou leven.