Grenzenloze liefde
Jouw liefde
Voor mijn vier jongens
Was grenzenloos
Wat ze ook uit hadden gespookt
Jij hield altijd
Jouw hand boven hun hoofd
Als er weer is
Een ruit was ingegooid
Ze speelden vaak spelletjes met jou
Maar niet aan de tafel
Nee heel vaak
Maakte er eentje in jouw panty
Een hele grote rafel
Maar ook dat kon jou niet deren
Haal ik toch een nieuw
Jij moest lachen om alles
Wat ze met jou uitvraten
Ze houden nog net zoveel van jou
Zo diep
Heb jij je sporen achtergelaten
In die jonge harten
Van jouw jongens
Zoals jij ze liefkozend noemde
Jouw trots
Voor die vier kleine blonde kopjes
Was van jouw gezicht af te lezen
Jij was echt
Een Superoma
Dat heb jij wel bewezen
Toen ze ouder werden
En jij zo achteruit ging
Ging er geen dag voorbij
Dat ze jou niet zagen
Ga even naar oma toe ma
Even kijken of alles goed is
Of nog iets voor haar kan halen
De liefde in die klanken voor oma
Klinken nog altijd na in mijn oren
Ze zouden letterlijk alles doen
Om Oma, met alles te bekoren
De liefde die zij gaven
Heeft haar leven inhoud gegeven
En toch nog wat gerekt
De lieve zorgzame kleinkinderen
Werden ze in het bejaardenhuis genoemd
Er zijn zoveel eenzame oude mensen daar
Die nooit een kind of kleinkind
Op bezoek krijgen
Daar heerst heel groot intens verdriet
En dat verdienen deze mensen niet
Mijn trots is daarom groot
Op mijn jongens
Liefs Jet