Papa, waar ben je nou……..
jij liet mij hier alleen
Waar ben je nou heen!
Mijn schreeuw hoog van de kou
Ik was er bijna, bijna bij jou
Je zei dat ik nog veel moest leren
Dat ik terug moest keren
Maar ik wou bij jou zijn
Een gevoel en eindelijk zonder pijn
Niet meer denken, niet meer weten
Alles zou ik dan vergeten
Maar die ene zin:
‘Hou de moed er alstejeblief erin’
gaf mij kracht
jij gaf mij de macht
dat ik nu zeggen kan
ik hou verdomde veel van je man!
Maar dat gekke gevoel zegt ook
Ik mis je meer dan wie dan ook
Ik zal leven en blijven bestaan
Maar toch kijk ik met pijn in mijn hart hoe jij mocht gaan