ik ken veel mensen die bedriegen
waarom zou je liegen
liegen doet veel pijn
wie zal er later nog voor je zijn
niemand zal je ooit nog geloven
je kan zo veel beloven
tot dat de waarheid boven komt
toen zei je nog dat het niet bestond
hele leugens het vormde zich een verhaal
je weet je er altijd wel uit teslaan
maar eens zal de liefde overgaan
geen persoon meer die met jou een leven wil delen
je zit met iedereen zn voeten tespelen
het leven is om van mensen tehouden en ze lief hebben
uiteindelijk verlaat ook je nieuwe liefde jou
nu sta je zelf in de kou
met niemand die nog van je hou
nu ben je alleen met niemand om je heen
toen was het hopeloos.......
Geschreven voor m'n broer Wesley
geschreven door: cassandra