een pijnlijke herinnering,
van wat er ooit was.
niets meer dan dat,
er is meer.
dan dat gevoel van gemis,
herinnering.
gehuld in de mist.
ik neem jouw hand,
jij neemt mij mee.
reis door het verleden,
zodat ik weer weet.
wie je bent.
wat je was voor mij,
wie we zijn.
dan herinneren wij,
zullen we begrijpen.
met de gedachten van een kind,
wat het is,
dat ons verbind.