Ik heb veel verdriet
Mijn traanbuiltjes lijken net een vergiet
De dag waarop jij me verliet
Een dag met ellende en veel pijn
Jij was de gene die niet meer bij me wou zijn
De stilte om me heen kon ik niet verdragen
Niemand om meheen begreep mij
Jij had me bedrogen recht voor me oge
Ik had het kunnen weten
Maar ik had een laag vermoede
De wind was koud toen die om me heen woede
De mensen die me niet begrepen
Het was zo stil in mij..........
geschreven voor mn schoonzus mirella
geschreven door: Cassandra