Lieve vreemde mensen
Soms zijn ze er
Vreemde lieve mensen
Eindelijk geen gecompliceerdheid;
“hé heb je een tongpiercing”
Onverklaarbare liefheid
Opeens geopende ogen
Van beide kanten;
Leuke wenkbrauwpiercing
Lieve oogjes
Mooie uitstraling
Ik vang je met m’n blik
In mijn rij
Nee, ik ben er niet alleen vrijdags
Voor jou wil ik er vaker zijn
De engel is gevlogen
Misschien is jouw nuchtere jij
Op de aarde gedaald
Voor mij
Doorbreek alsjeblieft de regels
Van werk en privé gescheiden
Of riskeer
Die kassabon
met dit keer wel een nummer
En wie weet
Weten we binnenkort meer van elkaar
Laat die eventuele vriendin
Dan alsjeblieft thuis,
Oki?:P