Claustrofobie
Claustrofobie
Sommige mensen lijden eraan,
Komen niet graag op de baan,
En zijn in de waan.
Claustrofobie
Dan ben je bang,
Soms duurt het kort, soms lang,
Misschien in een kleine gang.
Claustrofobie,
Deze angst is groot,
Dan word je net gedood,
En de lange eindjes wegen
Als lood.