ik wou dat het allemaal anders was gegaan.
waarom? ik vraag het me nog steeds af.
waarom liet mama haar zo doen,
en waarom heb ik haar niet verdedigt ?
waarom moet een mens dat niets verkeerds deed
haar zo laten mishandelen?
ik had haar moeten helpen,waarom
heb ik er niets aan gedaan?
ik zo'n spijt dat ik haar niet geholpen heb
maar nu is het te laat,en ik blijf hier achter
met vele vragen waar ik nooit een antwoord
op zal krijgen maar toch zal ik me steeds blijven
afvragen waarom en moest er een daarom op zijn dan
zou ik me nog steeds blijven afvragen waarom jij?
waarom jij ?
liefs, Karense