Reacties op dit gedicht
Manjula vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Lonely Heart: Dinsdag, november 28, 2006 09:39
Kippenvel...

Liefs Lonely Heart


Ylaide: Zondag, november 26, 2006 13:27
mooi gedicht, Manjula en switi lobi ook;)


switi lobi: Zaterdag, november 25, 2006 19:59
Met een hele dikke kus zeg ik jou...

Cry tears of pain and sorrow or smart
but also cry tears
out of joy in your heart
it''s there in the chambers lokced down inside
and also in rooms where youre sorrow can''t hide..

Liefsliefs, switi lobi


Over dit gedicht
Auteur:  Manjula Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  25 november 2006
Thema's: