Zo lang weggeweest
En plots is het er weer
Het gemis, het akelige gevoel
Het realiseren
Dat je er niet meer bent
Het beseffen
Dat je nooit meer zult zeggen
Dat ik jou prinsesje ben
Net dat deuntje
Dat ene woordje
Of dat ene geurtje
Dat mij doet huilen
Huilen van pijn
Omdat ik je mis
Huilen van blijdschap
Omdat ik je gekend heb
Weet dat je nog bij me bent
Maar niet meer op die manier
Moet tevreden zijn met je liefde
Je warmte
Die er nog steeds is, ik nog steeds voel
Bij het wakker worden, leven, slapen gaan
Ooit zijn wij weer bij elkaar
Tot dan:
Weet dat ik nog steeds heel erg veel van je hou!