Even voor de duidelijkheid, ik ben nog LANG niet van plan om echt vaarwel te zeggen, ik begin net aardige nummers te schrijven met me band!
Daar ben ik dan
jullie om me heen
schreeuwen me naam
maar ik antwoord niet
of zal ik ooit doen
tranen weken de kleding die ik voor het laatst zal dragen
deze opkomst had ik nooit verwacht,
adieu, vaarwel
tot ooit