een leegte binnen in jou hart
't is tijd voor jou een nieuwe start
niet meer denken aan hem
luister in je hoofd naar de stem
die zegt dat het genoeg is
er bestaat geen compromis
hij kwetst jou steed weer
steekt in je hart met een speer
zijn donderende stem
zijn ogen met bliksem
zijn grove handen
deden je eens al in het hospitaal belanden
dus kap ermee en vertrek nu het nog kan
hij is een echte huistiran
alles is beter dan hij
ga en je bent vogelvrij
- 26.11.2006 -