Het Rode Kruis
Elke keer bij een evenement of feestgedruis,
zijn we aanwezig met het Rode Kruis.
Ze staan altijd klaar om te helpen;
hoofdpijn, een kater of diepe wonden stelpen.
Geen enkel probleem dat ze afslaan,
ook al moeten ze tot in de vroege uurtjes blijven doorgaan.
Ook ik verleen er dikwijls mijn daden,
om mensen te helpen, maar ook voor het zien van mijn kameraden.
Onze afdeling bestaat uit een hechte bende,
we lachen enorm veel maar zien ook dikwijls ellende.
We zijn er altijd voor elkaar,
om te helpen met verwerken, of gewoon zomaar.
Niet zomaar een groep vrijwilligers, maar vrienden voor het leven,
een hobby die voor altijd op je lichaam blijft kleven!
donderdag 23 november 2006, 14u45