vandaag was het een mooie dag
blauwe lucht en volop zon
zo één die ik graag mag
zelfs de poes spon
maar de zon is alweer aan het zakken
de avond komt er al stilaan aan
jantje maan gaat weer over pakken
de zon moet zijn werk afstaan
maar morgen is er weer een dag
afwachten of de zon weer werken mag
want altijd die regen overdag
dat komt aan als een kaakslag
nu lekker gaan zitten aan de open haard
een lekker glaasje rode wijn
en de kaas is zeker zijn smaakje waard
meer moet dat niet zijn
- 23.11.2006 -