Afscheid zal ik niet nemen
Want ik weet, je bent niet gegaan
je lichaam heeft ons verlaten
Maar je ziel blijft bestaan
Tranen zal ik laten
Om het lichaam, dat niet voelbaar is
Je ziel gaat zeker verder
Maar zonder je warmte, is een groot gemis
Je ziel leeft verder
In mijn hart van goud
Maar zonder jouw hier om me heen
Voelt zo leeg, zo koud