Het voorlezen van twee gedichten
voorlezen over twee herbelevingen
allemaal beelden kwamen op me af
en verdween van het hier en nu
Alles hoorde ik maar
zag beelden uit het verleden
kon geen contact maken met de groep
ze bleven maar tegen me praten
eerst afwezig tijdens spygo
en daarna weer met het eten
het deed me veel pijn en verdriet
ik moet hier blijven in het hier en nu
probeerde contact te maken
bleef om me heen kijken
en kwam weer langzaam bij
en deed weer mee met de groep