Ik kijk naar de sterren
Fonkelend als diamanten
Duur en waardevol
En toch zo weinig
Als ik denk aan jou
Één ster
Onbetaalbaar duur
Een droom die tot nachtmerries leidt
Omdat hij niet uitkomt
Hoop langzaam uit mijn woordenschat wist
Die ene ster, die hoop
Plots verdwenen
Uit de hemel geplukt
Enkel nog droom
En nachtmerrie tegelijk