~*~
Hoop
Doelloos staar ik in de ruimte
sprakeloos staar ik naar 'n wolk
Gespleten ziel zo ongelukkig
Ooit was hij roze zacht en veilig
in 't land der dwazen
was ik Koningin
Ik wist 't maar 't kon mij niet deren
Verliefd en blind
fladderend in mijn eigen Koninkrijk
Jij liet me zweven gezeten op m'n wolk
speelde 'n spel liet me dromen
als 'n kind dat 'n kristallen z(O)n gevonden heeft
Verwonderd zweefde ik door de dagen
geloofde zo in glazen dromen
Mijn ziel lang opgerold,verkrampd
werd glad gestreken
en fladderend in de wind verfrist
Dromen trillen in 't morgenlicht
de zeepbel spat uiteen
Gedachten's vliegen
in 'n stroom van tranen weg
zweven glanzend langs de hemel
Tot alles oplost in een regenboog
Ik trotseer de wind
die razen wil door mijn hart
die elk geluid van 't kloppen wil dempen
maar voel toch de hoop
twijfelend zacht binnenglippen
~*~