Wij 2en
waren speciaal,
dieper dan alle diepzeeën,
daarvoor bestond geen verhaal.
Wij 2en waren 1,
we lieten elkaar nooit alleen.
2 jaar lang,
was ik bang,
dat onze vriendschap afnam,
en die dag kwam.
Je wou niet,
maar het moest,
toen je me verliet,
werd onze vriendschap afgeroest.
het was net als een sloot
maar we vonden geen boot.
Ooit zullen wij 2en weer 1 zijn,
dan zien wij elkaar weer,
dan heeft ons lied weer een vrolijk refrein,
dan heeft mijn leven weer sfeer.
Maar als we weer samen zijn,
doe me dan asjeblieft nooit meer pijn.