Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Tu (ne)
dwalend in zeeen van tijd
zoekend naar de ware
wil ik iets aan je kwijt
ik weet dat het niet makkelijk was
ook niet voor jou
maar je moet echt weten
dat ik altijd van je hou
je bent alles
alles wat ik ooit wilde
en nog steeds wil
je doet me goed
al is het nog maar pril
ik weet dat het over moet gaan
dat dit zeker niet eeuwig duurt
maar daar wil ik niet aan denken
je bent mijn lief
my love
don't go away
I will always love you
I will always stay
*Niki*
Reacties op dit gedicht
I am me vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
I am me
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
28 november 2006
Thema's:
[Houden van]