Ik wou weer dat je bij me was
Verdoken in die lange jas
En haren krul hangt voor je ogen
Voor een kus ga je gebogen
Ik wil weer dat je bij me ligt
In je armen en m’n ogen dicht
en geur je koffie en nat haar
En speel je ook op je gitaar?
Ik verlang weer naar je vele kusjes
die als pootjes van musjes kunnen
trippelen over mijn rug.
…
Schat, kom snel terug.