Sommigen zullen zeggen
Dat je dom en lelijk bent
Maar weet dat je gewoon niet eerlijk bent
Dat je geen normen en waarden kent
Jij handelt het wel even af
Je doet je ding op jouw manier
Ik zei nix, liet je lekker doen
Maar zoek liever ander vertier
Je denkt dat ik een blondje ben
Dat je mij wel ff in kan pakken
Maar dat is niet hoe het af zal lopen
Ik kan jou net zou goed door de grond laten zakken
Weet, jij bent een toffe peer
Kan erg met je lachen soms
Maar doe je dingen op een andere manier
Anders krijg je zo van iedereen de bons