Beste vrienden,
Veel is er mis gegaan,
Veel hebben jullie mij gegeven
Jullie hebben altijd
voor mij klaar gestaan
En daar wil ik jullie voor bedanken
Jullie gaven na God
In houd in mijn leven
Bedankt voor alles
Ik zal jullie nooit vergeten
Als ik er niet meer ben
Denk dan nog een keer
En laat mij zijn
Een herrinnering in jouw hart
Zo als ik jouw eeuwig zal herrinneren
Ik hou van jullie
Meer dan je denkt
En ik hoop van harte
Dat God je een heel gelukkig
en liefdevol leven schenkt!
Jullie zijn het waard, bedankt!!
Merle