Uren staren.
Ik kan wel uren in het donker naar je staren.
En je zo de rest van de dag in mijn gedachten bewaren.
Ik kan de hele dag over je dagdromen.
En wil het liefst naar je toe komen.
Ik kan je niet meer uit mijn gedachten zetten.
Ik heb je lief,
Ik denk aan jou.
Je bent mijn hartendief.
Ik denk aan jou,
Ik wil je hier,
Ik wil bij jou.
Was jij maar hier,
Je bent zo lief,
Zo schattig,
Zo knap,
Zo mooi.
Er zijn zoveel jongens die ik aardig vind.
Er zijn er zoveel die aardig doen tegen mij.
Maar jij bent die mij opwind.
Jij maakt me blij.
Je foto draag ik bij me.
Jij zit in mij.
Je bent bij mij.
Ik kan wel uren naar je staren,
En je zo in mijn gedachten bewaren.
Ik wil met je knuffelen,
Wil met jou mijn liefde delen.
Wil met jou samen zijn.
En je zoveel kusjes geven.