Vandaag kreeg ik de sleutel
de sleutel naar je hart
ik doe het deurtje open
en zie daar jij die op me smart
We kennen elkaar al een tijd
en zijn nu eindelijk een
ik had het heel erg moeilijk
en jij hielp mij op de been
Ik voel meer voor jou
dan voor iemand anders op deze aarde
je hebt respect voor mij
en laat me in mijn eigen waarde
Het is nu eindelijk duidelijk
hoe gek ik op je ben
en jij toch ook wel op mij
en dat pas nu,nu ik je al een paar jaar ken
Ik weet zeker dat we heel gelukkig worden
jij bent gewoon de enige voor mij
en de gedachte dat jij het zelfde voor mij voelt
maakt me gewoon ontsettend blij
Omdat ik nooit had kunnen bedenken
dat er iemand was voor mij
en zeker niet zo'n lieve perfecte jongen
want zo'n jongen ben jij
Ik wil je nooit meer kwijt
nooit van mij leven
ik wil altijd bij je blijven
mijn leven met je delen
Ik hoop dat jij hetzelfde voelt
en nooit bij me weg zal gaan
want dan zou mijn hart in tweeen breken
en dan is het met mij gedaan
Ik ben te vaak gekwetst
en dat kan ik nie meer aan
want keer op keer
kom ik er weer alleen voor te staan
Maar dit keer niet
want je hou echt van mij
en nu zijn ik en jij
eindelijk WIJ