Donkere nachten
Dromen brengend
Angst opwekkend
Kan niet wachten
Hou nou eens op
Laat het gaan
Verdwenen dagen
Weg vriendin
Jij je zin
Ik ga me niet verlagen
Bedankt
En tot ziens
Een grote fout
Jij werkte mee
Jullie twee
Een zee vol zout
Samenwerkend
En verloren
Is je eigen leven zo onbelangrijk?
En wil je de mijne slopen?
Groei op, denk na
Ik ga
Er is meer in het leven
En daarvoor ben ik bereid
Jullie op te geven
Kom niet meer met spijt
Laat het los