geef me vor een keer,
de stilte de rust,
die ik voor dit alles kenden,
geef me mijn waarde en leven terug,
en laat me terug vliegen in mijn droom.
rijk mij de veiligheid toe,
van de stilte van jou armen,
de droom die ik gedroomd heb,
rijk mij nog een een keer de vlucht toe,
op de stilte van jou hart.
Breng mij nog een keer mijn stilte terug,
de stilte van de zinnen,
Breng mij wat ik maar even had,
de vrij heid en veilig heid,
van het net beginen,
verdrijf de herrie het lawaai,
van al jou ongemeende zinnen,
nog een keer met de zin der waar heid.
rijk mij toe;
de kracht om opnieuw te beginngen