heel lang geleden leerden
we elkaar kennen.
ik vond je toen een jongenswijf !
ik kon je niet voor mijn ogen zien !
maar nu na al die jaren,
kan ik niet meer zonder je.
jij bent het die er voor me is
als ik ween,
maar ook jij bent er weer voor me
als ik weer een aanval krijg van gekte
ja als ik gek wordt dan ben jij het
die met me mee lacht en me weer normaal
leert doen !
ik hou van de avondwandelingen die
we samen in de koude maken en dan kunnen
we niet meer zwijgen en praten we ronduit.
elke zondaag sta je weer paraat om
naar de voetbal te gaan kijken,
en dat vind ik toch zo tof dat je
altijd met me mee gaat supporteren.
lieve evy,weet dat ik niet meer zonder je
kan en dat ik je miste als je op kot was.
liefs, Karense