Je fucked sla techniek danst laag
daar beneden koude wallen
aërodynamisch A! hoe gek
laten we eigenlijk ergens parkeren
lacht ie of wat?
te water die nagel, kelders, antimetrie
geheid dat het zo oei gaat
Hè?
Dat je het kan begeren kan echt goed zijn.
Uit enkele twijfel dalen zoete tranen
weeklagend laden antitheses karren doeken
Oeps!
weten wij veel, machtsbeluste juffrouwen
fietskakelende souteneurs geijkte dahlia’s.
je vindt dan je vriendje; dus
er weer uitgesodemieterd, typisch wederkerend
feitelijk jagersinstinct.